Lokalisatie

Alles in de directe omgeving

In de natuur maar in de directe omgeving van alles leven.
In een open, kalme en groene omgeving te midden van de bossen en de velden, langs de Dijle. De grote spoor- en toegangswegen bevinden zich in de nabije omgeving.

Zowel Waver en Brussel als Gembloers en Louvain-La-Neuve bevinden zich op een boogscheut van Court-Saint-Etienne.
Op 10 minuten fietsen en 5 minuten rijden van het station van Ottignies, het grootste spoorwegknooppunt van Wallonië met de GEN tot in Brussel.
Rechtstreekse verbinding met de N25, de E411 en de N4.

Avenue des Combattants 27
1490 Court-Saint-Étienne

Wonen in Court-St-Etienne

Court-Saint-Etienne, een gemeente in volle ontwikkeling, wenste de industriële site van Henricot 2 en het Parc à Mitrailles om te toveren tot een nieuwe tijdloze en duurzame bebouwingsmogelijkheid die verschillende generaties samenbrengt. Dit volstond om de creativiteit van onze multidisciplinaire ploeg aan te wakkeren en hem de kans te bieden het project voor te stellen waarin uw nieuwe leven op een harmonieuze manier zal passen. Dit project is het vervolg van de succesvolle ontwikkeling van Henricot 1 dat tien jaar geleden werd verwezenlijkt.

De nabije omgeving

In een open, kalme en groene omgeving te midden van de bossen en de velden, langs de Dijle.
In de wijk bevinden zich talrijke handelaars, kmo's en scholen. Bovendien zal het complex van Court-Village het kloppend hart van deze ambitieuze gemeente vormen.
Dichtbij het Bois des rêves, een uiterst aangenaam provinciaal domein.
* Equilis heeft als doel de eerste eco-wijk van Waals-Brabant te bouwen overeenkomstig het nieuwe referentiekader dat werd uitgewerkt door het Waalse Gewest.